Seterra – fri kartträning

Programmet i sig är ingen nyhet och egentligen inte mitt användande av det heller. Men nu har mina elever börjat att ladda hem programmet och installera det på sina datorer hemma. Resultaten har inte låtit vänta på sig. En majoritet av eleverna (alla använder såklart inte Seterra) har full koll på Europas länder något som jag upplever har varit mycket svårare tidigare.

Seterra ett fritt kartträningsprogram.

Seterra ett fritt kartträningsprogram.

Nästa steg är att skapa en utmaning. Vem kan klara länderna på kortast tid? Programmet har en inbyggd 10-i-topplista där tid och procentuellt antal rätt sparas. Enligt en kollega till mig ligger skolrekordet  på 45 sekunder och alla rätt. Själv har jag bara klarat tiden 1 min och 4 sekunder så nu är det dags för snabbhetsträning.2 Responses to “Seterra – fri kartträning”

 1.   Regina Says:

  If you are going for most excellent contents like I do,
  just visit this website daily as it provides feature contents,
  thanks

  my website: roulette bonus code *Regina*

 2.   Harlan Says:

  Attractive element of content. I just stumbled upon your weblog and in
  accession capital to say that I get in fact loved
  account your weblog posts. Anyway I will be subscribing for your augment or even I fulfillment you get entry to constantly fast.

Kommentera