Seterra – fri kartträning

Programmet i sig är ingen nyhet och egentligen inte mitt användande av det heller. Men nu har mina elever börjat att ladda hem programmet och installera det på sina datorer hemma. Resultaten har inte låtit vänta på sig. En majoritet av eleverna (alla använder såklart inte Seterra) har full koll på Europas länder något som jag upplever har varit mycket svårare tidigare.

Seterra ett fritt kartträningsprogram.

Seterra ett fritt kartträningsprogram.

Nästa steg är att skapa en utmaning. Vem kan klara länderna på kortast tid? Programmet har en inbyggd 10-i-topplista där tid och procentuellt antal rätt sparas. Enligt en kollega till mig ligger skolrekordet  på 45 sekunder och alla rätt. Själv har jag bara klarat tiden 1 min och 4 sekunder så nu är det dags för snabbhetsträning.604 Responses to “Seterra – fri kartträning”

 1.   notehub.org Says:

  In regard to possible foods to prevent, some people feel that foods which contain high quantities of the amino acid arginine may trigger herpes outbreaks.

 2.   Tech and gadget news updates Says:

  Hurrah! In the end I got a weblog from where I be capable of genuinely take useful information regarding
  my study and knowledge.

 3.   viagra Says:

  Table Ninja va vous offrir de nombreuses choices qui vont vous faciliter la prise de décision et même vous faire gagner du temps.

 4.   women s clothing amazon audible login Says:

  women s clothing amazon audible login

  IT works » Blog Archive » Seterra – fri kartträning

Kommentera


Hoppa till verktygsfältet